Varmrøget nordsø laks rørt med lime og mild sennep-dild creme serveret på spæde salater i bambusbåd pynt med frisk dild, kaviar
Unghane marineret med pesto, friske krydderurter, lime og god olivenolie
Rosastegt oksefilet marineret med friske krydderurter
..
- Varmrøget nordsø laks rørt med lime og mild sennep-dild creme serveret på spæde salater i bambusbåd pynt med frisk dild, kaviar
- Unghane marineret med pesto, friske krydderurter, lime og god olivenolie
- Haricots verts æblevinaigrette med&nb..
Forret
Varmrøget nordsø laks rørt med lime og mild sennep-dild creme serveret på spæde salater i bambus båd pynt med frisk dild, kaviar og lime
Hovedret
Super mør rosastegt oksefilet marineret i krydderurter
Sauce
Den klassiske b..
Forret
Retro rejecocktail pyntet med kaviar, frisk dild og bådcitron
Hovedret
Gammeldaws oksesteg braiseret med svampe og krydderurter
Sauce
Den klassiske brune sovs med frisk estragon
Tilbehør
Små smørstegte kartofler med løvstikke pesto, ristede ..
- Marinerede sild med ringe af rødløg, kapers-bær og karrysalat
- Rugmelspaneret fiskefilet med grov æble-remolade og citronbåde
- Kogte æg med rejer pyntet med kaviar, mayonnaise og dild
- Lun julepostej med champignon og bacon
- Den klassiske senne..
- Varmrøget nordsø laks rørt med lime og mild sennep-dild creme serveret på spæde salater i bambusbåd pynt med frisk dild, kaviar og rugbrødchips
- Mørbrad af vildsvin stegt med frisk rosmarin, knust hvidløg og citronpeber
- Rosastegt..
- Blinis med stenbiderrogn, syrnet fløde, drys af sprøde rødløg og friske dildkviste
- Dadler fyldt med flødeost, valnødder og mynte
- Stick med paté, sprøde cornichons på kernerugbrød
- Mini forårsruller med asiati..
- Røget tun-carpaccio - Anrettet på rucola med friskhøvlet parmesan
- Kongerejer - Marineret med hvidløg og chili
- Mousse al Salmone – Laksemousse af nordsø laks serveret med caviar, lime og frisk dild
- Kalvecuvette - Langtidsmar..
- Marinerede sild med ringe af rødløg, kapers-bær
- Kryddersild med ringe af rødløg og karrysalat
- Smørstegte rugmelspaneret fiskefilet med grov æble-remolade og citronbåde
- Kogte æg med rejer pyntet med kaviar, mayonnaise og dild..
- Blinis med stenbiderrogn, syrnet fløde og rødløg
- Laksetartar med rødløg og kapers på minitoast
- Rødvin marineret oksemørdbrad med svampesauce a la creme
- Unghanebryst marineret i hvidløg og tomatpesto
- Varmrø..
- Spyd med tigerrejer, stegt med koriander og hvidløg
- Sprøde tortilla chips
- Salsa, guacamole og creme fraiche
- Mini buritto med krydret oksekød og chedderost
- Mini buritto med krydret kylling og chedderost
- Mexicanske stegte ris
- Chili con carne med creme fraiche
..
- Røget tun carpaccio anrettet på rucola med frisk dild og lime
- Unghanebryst marineret i hvidvin, basili-pesto og lime
- Vitello tonato – tyndskåret kalvefilet med tunsauce og kapers
- Tomatsalat med mozzarella og basilikumspesto
- Kartoffelsalat med sennepsmar..
Viser {start} til {end} af {total} ({pages} sider)
Vi benytter cookies på hjemmesiden. En cookie er en simpel lille tekst fil, som der bliver lagret i din browser. Cookies gør interaktionen mellem brugeren og websiden hurtigere og nemmere. Læs mere om cookies på https://premiumcatering.dk/cookie