Vælg mellem forskellige slags luksus højtbelagt smørrebrød. Der skal bestilles min. 24 stk.
(min 4 stk af hver)
SMØRREBRØDS MENU:
- Smørstegte rugmelspaneret fiskefilet med egen grov æbleremoulade, citron og dild
- Æg og re..
Varmrøget nordsø laks rørt med lime og mild sennep-dild creme serveret på spæde salater i bambusbåd pynt med frisk dild, kaviar
Unghane marineret med pesto, friske krydderurter, lime og god olivenolie
Rosastegt oksefilet marineret med friske krydderurter
..
- Varmrøget laks rørt med lime og mild sennep-dild creme serveret på spæde salater i bambus båd pynt med frisk dild, kaviar og lime
- Små tortilla wrap med tunsalat, tomatsalsa og rucola
- Spyd a la caprese med semi-dried tomat, frisk mozzarella og pest..
- Pandekager med ahornsirup
- Æggekage-toppe med ristede svampe
- Ristede krydrede brunchpølser
- Mild lagret ost med peberfrugt og små cherry tomater
- Fransk landbrie med middelhavs oliven
- Italiensk gorgonzola med peberfrugt
- Emmentaler med grønt
- Cremet..
- Marinerede sild med ringe af rødløg, kapers-bær og karrysalat
- Smørstegt rugmelspaneret fiskefilet med grov æble-remoulade og citronbåde
- Kogte æg med rejer pyntet med kaviar, mayonnaise og dild
- Grønlandske rejer anrettet med krydderurter-..
- Marinerede sild med ringe af rødløg, kapers-bær og karrysalat
- Rugmelspaneret fiskefilet med grov æble-remolade og citronbåde
- Kogte æg med rejer pyntet med kaviar, mayonnaise og dild
- Lun julepostej med champignon og bacon
- Den klassiske senne..
- Marinerede sild med kapers og løgringe
- Fersk røget laks med sød dilddressing
- Roastbeef med egen grove æble-remoulade, peberrod og ristede løg
- Hønsesalat med asparges og champignon
- Lun leverpostej med champignon og bacon
- Lune kryddrede frikade..
- Varmrøget nordsø laks rørt med lime og mild sennep-dild creme serveret på spæde salater i bambusbåd pynt med frisk dild, kaviar
- Unghane marineret med pesto, friske krydderurter, lime og god olivenolie
- Haricots verts æblevinaigrette med&nb..
Forret
Varmrøget nordsø laks rørt med lime og mild sennep-dild creme serveret på spæde salater i bambus båd pynt med frisk dild, kaviar og lime
Hovedret
Super mør rosastegt oksefilet marineret i krydderurter
Sauce
Den klassiske b..
Forret
Retro rejecocktail pyntet med kaviar, frisk dild og bådcitron
Hovedret
Gammeldaws oksesteg braiseret med svampe og krydderurter
Sauce
Den klassiske brune sovs med frisk estragon
Tilbehør
Små smørstegte kartofler med løvstikke pesto, ristede ..
Vi benytter cookies på hjemmesiden. En cookie er en simpel lille tekst fil, som der bliver lagret i din browser. Cookies gør interaktionen mellem brugeren og websiden hurtigere og nemmere. Læs mere om cookies på https://premiumcatering.dk/cookie